dimecres, 21 de febrer del 2018

Molt bé artistes!

Veiem que aneu preparant el vostre viatge cap al Berguedà. Fantàstic! Ja tenim ganes de veure'us arribar a la Sala i a Castellar de n'Hug.

Primer de tot, començarem pels músics: No aneu mal encaminats, no, amb el nom de Castellar de n'Hug. Durant el primer dia de l'estada acabarem de resoldre aquesta incògnita, tot i que vosaltres ja us hi heu acostat molt! Pel què fa als cérvols, que sí, ho heu encertat, és l'animal al que ens referíem, per veure'ls en aquesta època, us haureu de llevar molt d'hora, molt d'hora o fer molt silenci quan passegeu pel bosc. Tenen una orella molt fina, i si senten algun soroll que no saben què és, toquen el dos corrents de seguida. Però potser si no en veiem cap, si que podrem veure alguna cosa que ens hagin deixat... Bona feina d'investigació pel què fa a les truites de riu. Ens sembla que ja esteu a punt per començar amb la investigació!

I continuem pels arquitectes. Déu ni do, el recorregut que us espera per arribar a Castellar de n'Hug, passareu pels pobles que ens heu dit, i seguireu quasi tota l'estona un camí que ja fa molts anys va obrir un dels protagonistes de l'estada que fareu. És un protagonista una mica especial, a veure si em sabeu dir qui és. Dues pistes per rumiar: La primera: és llarg, moooolt llarg, i les persones l'aprofitem per moltes coses, tot i que també tenim el deure de cuidar-lo. La segona: A mida que avança es va fent més i més ample, passa sempre pel lloc més fàcil, i hi ha qui diu que quan te'l mires, no veus mai el mateix. Difícil?

Fins aviat a tots!

Pep, Rosa i Roger

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada