dijous, 15 de febrer del 2018

Bona entrada al bloc!

Hola nois i noies de l'escola Mare Nostrum! 

Veig que ja heu començat a informar-vos sobre com venir a la Sala. Ja ho tenim a tocar això! Per aquí dalt encara està tot força nevat, però avui dijous, ha començat a sortir el sol amb força i el desglaç avança ferm... Ja veurem si queda neu quan arribeu, potser l'haurem de buscar en alguna raconada... No us podem prometre res, però si voleu en guardarem una mica a la nevera.

Anem a pams, intentarem anar contestant les vostres preguntes per aquí (però ens en guardem alguna per respondre-la durant l'estada, que si no , no ens quedarà feina per fer!)

El nom de Castellar de n'Hug amaga dues pistes que ens parlen de la seva història... A veure qui és capaç de fer una hipòtesi sobre l'origen del seu nom...

Pel què fa als animals que destaquen a la Sala, en tenim uns quants, però n'hi ha un que sobresurt per sobre de tots... És alt i gros, i els mascles porten unes bones banyes ramificades. Se us acut quin animal pot ser?

Durant la vostra estada fareu activitats amb nosaltres, els mestres del Camp d'Aprenentatge. Quan acabem les activitats podreu fer cabanes, la Sala està al mig del bosc! Ideal per fer-ne! La Rosa, el Pep i el Roger, no es quedaran amb vosaltres a la nit, o sigui que la gresca i xerinola no us podem dir si en fareu gaire o no... però tot serà tenir-ne ganes. Això sí! Al matí després d'esmorzar, tots desperts i sense son a les orelles!

Per cert, nois i noies de la classe del Pau Casals, esteu segurs que veureu el naixement de l'Ebre? Ja són altres les muntanyes de l'Alt Berguedà, però potser no tant...

En fi, que ja tenim ganes de tenir-vos per aquí. Hem engegat el compte enrere, ja falten menys de dues setmanes!

Fins aviat!

Pep, Rosa i Roger

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada